Pålehytta

Pålehytta, bygget i 2017, står på påler i vannet og gir direkte tilgang til bading, fiske og skøyter fra terrassen. Hytta har bad, ett soverom, sovehems, seks sengeplasser, og vakker utsikt.

Bygget i 2017, er Pålehytta den mest unike hytten hos oss, stående på påler direkte i vannet. Her kan du bade, fiske, eller gå på ski og skøyter rett fra terrassen. Hytta har et bad, ett soverom, og en sovehems, med totalt seks sengeplasser – alle med spektakulær utsikt over vannet. Terrassen er perfekt for grilling, og hytta er fullt utstyrt med TV, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr, kaffetrakter, og vannkoker. Opplev en uforglemmelig ferie i denne unike hytten ved vannkanten.

Fasiliteter og aktiviteter

Pålehytta er designet for å gi deg en komfortabel og minneverdig opplevelse. Hytta er moderne innredet og tilbyr alle nødvendige fasiliteter for et bekymringsfritt opphold. Nyt den vakre naturen mens du griller på terrassen eller ser på solnedgangen over vannet. I vintermånedene kan du utnytte den unike beliggenheten for å gå på ski eller skøyter direkte fra hytta. Uansett årstid, gir Pålehytta en perfekt base for å utforske de mange aktivitetene og den fantastiske naturen i Nissedal.

En spesiell opplevelse

Pålehytta gir en eksklusiv mulighet til å bo tett på naturen, med vannet som nærmeste nabo. Den romslige terrassen er ideell for både morgenkaffen og kveldsgrillen, mens den moderne innredningen sikrer at du har alt du trenger for et komfortabelt opphold. Med plass til opptil seks personer, er Pålehytta perfekt for familier, vennegrupper eller par som ønsker en romantisk og naturskjønn ferieopplevelse. Besøk oss og opplev denne unike hytta som kombinerer komfort med spektakulær natur.

No items found.

Hva våre kunder sier

Bestill din neste campingferie i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å planlegge ditt opphold. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Nisser Hyttegrend og Camping, hvor minnerike opplevelser venter.
Bestill nå