Om oss

Velkommen til Nisser Hyttegrend og Camping, drevet av familien Berggren. Oppdag skjønnheten i Nissedal, med komfortable hytter og campingplasser, omgitt av naturskjønnhet og historie. Vi tilbyr personlig service og en ekte opplevelse av norsk natur og kultur.

Familieeid og naturinspirert siden 2014

Nisser Hyttegrend og Camping drives stolt av familien Berggren, som overtok gården i 2014 med et mål om å videreføre den familievennlige campingen og dele vakre Nissedal med flere. Opprinnelig etablert av Åshilds far, Bjarne Reime, i 1985, har campingplassen utviklet seg med laftede bygg laget av lokalt tømmer. Vi bor i huset ved vannkanten, og ofte ser du oss løpe, sykle eller kjøre mellom resepsjonen og huset. Vårt engasjement for stedet og gjestene våre skaper en varm og innbydende atmosfære for alle besøkende.
Eier Michael sitter avslappet utenfor resepsjonsbygningen til Nisser Hyttegrend og Camping.
En båt ligger ved svabergene ved innsjøen, omgitt av skogkledde fjell under en klar blå himmel. Klare, rolige vannrefleksjoner av trær og fjell.

Historien bak Nisser Hyttegrend

Siden oppstarten i 1985 har Bjarne Reime, Åshilds far, bygd opp Nisser Hyttegrend og Camping med kjærlighet og omsorg, og brukt lokalt tømmer til de laftede bygningene som gir stedet sin unike sjarm. Vår familie har fortsatt denne tradisjonen siden vi overtok i 2014. Vi er forpliktet til å bevare den naturskjønne skjønnheten og den avslappende atmosfæren som gjør Nissedal til et spesielt sted. Vi inviterer deg til å oppleve den samme roen og skjønnheten som vi setter så stor pris på hver dag.

Vårt familieliv i Nissedal

Som en familie som bor på odden ved vannet, er vi alltid i nærheten for å sikre at ditt opphold blir så hyggelig som mulig. Du vil ofte se oss aktivt engasjert i daglige gjøremål, enten vi løper, sykler eller kjører mellom resepsjonen og hjemmet vårt. Vår nærhet til naturen og campingplassen gir oss en unik mulighet til å gi personlig service og en autentisk opplevelse av livet i Nissedal. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår lille oase ved Nisser.
To personer slapper av i stoler med utsikt over innsjøen Nisser, omgitt av frodig natur og fjell i bakgrunnen. Et bord med blomster og drikke står mellom dem.

Hva våre kunder sier

Bestill din neste campingferie i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å planlegge ditt opphold. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Nisser Hyttegrend og Camping, hvor minnerike opplevelser venter.
Bestill nå