6-mannshyttene

Våre fem 6-mannshytter ligger ved vannkanten med terrasse og bålpanne. Hyttene har to soverom, seks sengeplasser, bad, og er fullt utstyrt med kjøkkenutstyr og TV.

Våre 6-mannshytter, fem i antall, ligger idyllisk ved vannkanten og tilbyr en fantastisk utsikt. Hver hytte har en stor terrasse med bålpanne, ideell for koselige kvelder ute. Hyttene har to soverom med totalt seks sengeplasser, samt et bad med WC og dusj. De er fullt utstyrt med moderne fasiliteter inkludert TV, kjøleskap, fryser, komfyr, kaffetrakter og vannkoker. Disse hyttene gir deg en perfekt kombinasjon av komfort og naturskjønnhet, og er ideelle for familier og grupper som ønsker en avslappende ferie ved vannet.

Fasiliteter og komfort

Hver av våre 6-mannshytter er designet for å gi deg maksimal komfort og bekvemmelighet under oppholdet. Med to romslige soverom og seks sengeplasser, passer hyttene perfekt for både familier og vennegrupper. Badet er utstyrt med moderne WC og dusj, og kjøkkenet inneholder alt du trenger for å lage deilige måltider, inkludert komfyr, kjøleskap, fryser, kaffetrakter og vannkoker. TV i stuen sørger for underholdning etter en dag fylt med aktiviteter.

Naturopplevelser og avslapning

Den store terrassen med bålpanne er et av høydepunktene ved våre 6-mannshytter. Her kan du nyte lange sommerkvelder med grilling og kos, mens du tar inn den vakre utsikten over vannet. Hyttene er plassert slik at du alltid har naturen tett på, noe som gir en rolig og avslappende atmosfære. Enten du ønsker å bade, fiske, eller bare slappe av ved vannkanten, gir våre hytter deg den perfekte basen for en uforglemmelig naturopplevelse.

No items found.

Hva våre kunder sier

Bestill din neste campingferie i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å planlegge ditt opphold. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Nisser Hyttegrend og Camping, hvor minnerike opplevelser venter.
Bestill nå