Sykling

Nissedal er et sykkeleldorado med flotte muligheter for både stisykling og landeveissykling.

Stisykling i Nissedal

Nissedal er et fantastisk sted for stisykling, med flere områder som byr på spennende løyper og vakker natur. De mest kjente stisyklingsområdene finner du rundt Gautefall og Canvas Hotel. Disse områdene tilbyr et variert terreng som passer for både nybegynnere og erfarne syklister. Opplev fartsfylt sykling gjennom skogsterreng og over fjellstier, med muligheten til å nyte Nissedals spektakulære landskap underveis. Se vår video som gir et innblikk i stisykling i området:

Gautefall

Gautefall er kjent for sitt omfattende nettverk av stier som passer for alle ferdighetsnivåer. Området tilbyr alt fra rolige turer gjennom skogen til mer teknisk krevende ruter med utfordrende stigninger og spennende nedkjøringer.

Canvas Hotel

Canvas Hotel er et annet populært stisyklingsområde, kjent for sine unike naturopplevelser og varierte løyper. Her kan du sykle gjennom idylliske skogsområder, over fjellrygger, og langs vakre innsjøer. Området rundt Canvas Hotel tilbyr en perfekt kombinasjon av utfordrende terreng og naturskjønn utsikt, noe som gjør det til et yndet mål for stisyklister.

Forberedelser og utstyr

Før du legger ut på stisykling i Nissedal, er det viktig å ha riktig utstyr og forberedelser. En god terrengsykkel, hjelm, og passende klær er essensielt. Husk også å ta med nok vann, snacks, og et reparasjonssett for sykkelen. Følg merkede stier og vis hensyn til naturen og andre brukere av områdene.

Opplev den unike gleden av stisykling i Nissedal, hvor hver tur byr på nye eventyr og naturopplevelser.

Sykling i Nissedal

Nissedal tilbyr fantastiske sykkelmuligheter som gir deg sjansen til å oppleve områdets vakre natur på nært hold.

Langs linja til Åmli

Ta en naturskjønn sykkeltur langs den gamle jernbanelinja til Åmli. Denne ruten gir deg en rolig og behagelig opplevelse, perfekt for hele familien.

Rundt Nisser

Sykle rundt innsjøen Nisser og opplev Norges minste kabelferje. Denne turen byr på variert terreng og naturskjønn utsikt over vannet og de omkringliggende fjellene.

Over heia til Fyresdal

For en mer utfordrende tur kan du sykle over heia til Fyresdal. Denne ruten gir deg en fantastisk utsikt og en flott treningsøkt gjennom det vakre fjellandskapet.

Uansett hvilken rute du velger, vil du få en uforglemmelig sykkelopplevelse i Nissedal.

Velkommen til et sykkeleldorado!

No items found.

Bestill overnatting

Du kan bestille overnatting hos oss via vårt online bookingsystem.
Bestill nå

Hva våre kunder sier

Bestill din neste campingferie i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å planlegge ditt opphold. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Nisser Hyttegrend og Camping, hvor minnerike opplevelser venter.
Bestill nå