På campingen

Hos Nisser Hyttegrend og Camping tilbyr vi et bredt spekter av aktiviteter for hele familien.

Hos Nisser Hyttegrend og Camping tilbyr vi en rekke spennende aktiviteter for å gjøre ditt opphold minneverdig.

Leie av båt

Utforsk den vakre innsjøen med våre forskjellige båter. Velg mellom vannskutere for fart og moro, motorbåter for en avslappende tur, eller båter med el-motor for en miljøvennlig opplevelse. For de som liker å padle, tilbyr vi kanoer og sykkelbåter. SUP-brett er også tilgjengelige for de som ønsker en aktiv dag på vannet.

Trampoline

Vår campingplass har to trampoliner som er populære blant både barn og voksne. Om sommeren kan du også nyte vår vanntrampoline, som gir ekstra spenning og moro.

Badebrygge

Vår badebrygge er det perfekte stedet for en dag med svømming og soling. Nyt det klare vannet og den naturskjønne utsikten mens du slapper av på bryggen.

Tarzanslynge

For de eventyrlystne tilbyr vi Tarzanslynge, hvor du kan svinge deg ut fra 9 eller 14 meter. Dette gir et adrenalinkick og en unik opplevelse. Vennligst merk at Tarzanslyngen må forhåndsbestilles.

Disse aktivitetene gir deg muligheten til å nyte den vakre naturen, ha det gøy med familie og venner, og skape uforglemmelige minner under ditt opphold hos oss. Uansett hvilken aktivitet du velger, er vi sikre på at du vil få en fantastisk opplevelse.

No items found.

Bestill overnatting

Du kan bestille overnatting hos oss via vårt online bookingsystem.
Bestill nå

Hva våre kunder sier

Bestill din neste campingferie i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å planlegge ditt opphold. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Nisser Hyttegrend og Camping, hvor minnerike opplevelser venter.
Bestill nå