Klatring

Nissedal er kjent for sine unike svafjell og regnes som et av Europas beste steder for fjellklatring. Området tilbyr spektakulære naturopplevelser og et mangfold av klatreopplevelser.

Nissedal er kjent for sine unike svafjell og regnes som et av Europas beste steder for fjellklatring. Her finner du et bredt spekter av klatreruter, fra enkle topptau-ruter til store buldresteiner og avanserte svafjellsruter som utfordrer selv de mest erfarne klatrerne. Området tilbyr spektakulære naturopplevelser og et mangfold av klatreopplevelser.

Ruter for alle nivåer

Enten du er nybegynner eller erfaren klatrer, har Nissedal noe å tilby. Prøv deg på enkle topptau-ruter som gir en god introduksjon til klatring, eller utfordre deg selv med de avanserte svafjellsrutene. For de som liker buldring, er det store buldresteiner som gir spennende og tekniske utfordringer.

Klatreførere

Vi selger klatreførere i resepsjonen, som gir detaljerte beskrivelser av rutene og nyttige tips for klatrere på alle nivåer.

Utforsk Nissedals imponerende fjellandskap og opplev spenningen ved å klatre på noen av Europas beste klatreruter.

No items found.

Bestill overnatting

Du kan bestille overnatting hos oss via vårt online bookingsystem.
Bestill nå

Hva våre kunder sier

Bestill din neste campingferie i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å planlegge ditt opphold. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Nisser Hyttegrend og Camping, hvor minnerike opplevelser venter.
Bestill nå